Top 5: Zomerse hanglampen van rotan

Rotan Hanglamp Zomers Bohemian Interieur

De zomer is eindelijk begonnen en wat hebben we ernaar uitgekeken! Maar eigenlijk zonde om te wachten, want je kunt gewoon thuis je eigen vakantieoord creëren. Hoe? Met rotan hanglampen natuurlijk! Hang er een paar in huis en je krijgt direct dat zomerse sfeertje, alsof je op vakantie bent in je eigen huis. Hieronder vind je onze top 5 favoriete zomerse rotan hanglampen. Tijd om die vakantievibes in huis te halen!

hanglamp janine

1. HANGLAMP JANINE

Hanglamp Janine is zo’n lamp waarbij je direct dat vakantiegevoel hebt. De rust van het natuurlijke materiaal gecombineerd met haar speelse vorm maakt Janine een Bohemian pareltje. Zin in iets meer pit? Neem dan eens een kijkje bij deze hanglamp in het zwart!

2. HANGLAMP SAGAR

Met hanglamp Sagar hang je dat zomerse eilandgevoel gewoon boven de tafel! Hang hem op, draai er een warm lichtje in en geniet van dat gezellige sfeertje!

Hanglamp Sagar zeegras rotan
Hanglamp maggie

3. HANGLAMP MAGGIE

Rotan hanglamp Maggie is een echte favoriet bij ons! Met zijn simpele, maar authentieke look past deze lamp perfect in diverse stijlen. En dankzij de strakke vorm en stoere kleur is hij ideaal voor een stoer industrieel interieur.

4. HANGLAMP NIMBUS

En dan even iets anders: hanglamp Nimbus! Deze lamp is een echte blikvanger door zijn unieke metalen vorm omringd met touw. Hang ‘m boven je eettafel en gezellige avonden zijn gegarandeerd!

Hanglamp Nimbus Ovaal Lang Ijzer En Touw Gecoat Sfeer
Hanglamp naturel opengewerkt

5. HANGLAMP FORMENTERA

Last but not least: rotan hanglamp Formentera! Met haar geweldige patroon tovert ze een speels patroontje op je muur en geeft je meteen dat zomerse Ibiza-gevoel in huis. Hoe leuk is dat? Hiermee kom je meteen in die beachy sfeer!

Nog niet zeker van je keuze, of wil je nog wat andere opties bekijken? Dit was slechts een kleine greep uit onze collectie. Neem dus zeker ook eens een kijkje bij onze andere lampen: industriële hanglampen, vloerlampen, tafellampen en de leukste lampenkappen. Op zoek naar nog meer woonaccessoires, wanddecoratie en zelfs meubels? Dan zit je goed bij ons! Maak je eethoek compleet met de perfecte eetkamerstoelen, zet een leuke salontafel bij de hoekbank en hang een mooi wandkleed daarboven. Kortom, bij Pure Wood hebben we alles om van jouw huis een thuis te maken!

Bestel online of kom gezellig langs in onze winkel, ben je van harte welkom! Ons karakteristieke pand in Oisterwijk staat van maandag tot en met zaterdag voor je open. En op vrijdag kun je zelfs tot 20:00 uur heerlijk rondsnuffelen. Bovendien zijn we elke eerste zondag van de maand extra geopend. Kom gezellig langs en laat je verrassen!