Top 5: Winter wonderland

top 5 winter wonderland interieur

Het ultieme wintergevoel: stijlvol het huis decoreren met de mooiste blauwtinten. Wanneer het gras buiten langzaamaan bedolven wordt met witte sneeuwvlokken, zijn wij juist op zoek naar een fijn wintergevoel. Met de kleur ijsblauw creëer je al heel snel een mooie winterlook in huis. Laat je inspireren door onze top 5!

Tip: Naast deze mooie blauwtinten kun je meer gezelligheid in huis creëren door sfeervolle woonaccessoires en verschillende breisels toe te voegen. Welcome in a winter wonderland!

claudi herma mint webshop

1. SIERKUSSEN CLAUDI HERMA MINT

Ben jij ook zo verliefd op de sierkussens van het luxe merk Claudi? Dit sierkussen behoort tot de nieuwe collectie en heeft een prachtige sierlijke print en voelt heerlijk zacht aan. Ideaal voor een echte winter look!

2. WANDKLEED LAWS OF MOTION

Dit wandkleed is een echte eye-catcher! Het is een ontwerp van Anouk von G en doet je denken aan vloeibaar water dat altijd in beweging is. De kou van het water is bijna voelbaar. De parallelle lijnen staan voor de vele opties die het leven biedt bij het maken van keuzes in verschillende situaties. Dit wandkleed is een echte must voor een ultiem wintergevoel in huis.

Wandkleed laws of motion
Poef-ptmd-758x1024

3. POEF SENNA GOLD

In de winter is het toch heerlijk om languit op de bank te liggen met de voetjes op een poef. Deze poef is bekleed met fluweel en heeft een metalen onderstel. Hierdoor voelt dit poefje heerlijk zacht aan. Naast dat hij lekker zacht is, heeft de poef een super mooie blauwe kleur waar je niet omheen kunt!

4. SIERKUSSEN HONDURAS

Naast al deze gave blauwe items is het leuk om wat kleur toe te voegen. Dit sierkussen heeft een prachtige blauwe ondergrond en heeft een mooie warme kleurenmix. Hierdoor past hij super goed bij een blauw ingericht huis. En wie wordt er nu niet vrolijk van deze prachtige vogels? Naast het leuke printje heeft het kussen een rijke uitstraling!

Sierkussen honduras webshop
silky-shades-toen-desert-758x1024

5. DESSO VLOERKLEED SILKY SHADES

Dit prachtige vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren Oceaan, Toendra en Desert. In deze drie verschillende vloerkleden zit een prachtige blauwe draad verweven waardoor deze kleden gemakkelijk te combineren zijn met deze items. Door de innovatieve productiemethode heeft elk vloerkleed zijn eigen dessin verloop. Prachtig toch?

Op zoek naar nóg meer blauwe items? Bekijk dan deze pagina vol inspiratie!

[thrive_leads id=’47773′]