Top 5: Trendy vloerkleden!

top 5 trendy vloerkleden

Vloerkleden heb je in alle soorten en maten. Het zorgt voor lekkere warme voeten én voor sfeer, het hele jaar door! Wil je juist een statement piece in huis of wil je een warme en knusse uitstraling creëren? Wij hebben een top 5 samengesteld met voor ieder wat wils!

doing goods Loony leopard vloerkleed2

1. LOONY LEOPARD VLOERKLEED DOING GOODS

Dit super vrolijke vloerkleed is van het merk Doing goods en is dé trend van dit moment! Het vloerkleed is met de hand gemaakt met een handtuftmachine. Hierdoor heeft elk vloerkleed zijn eigen unieke uitstraling. Geef dit vloerkleed een mooi plekje in huis of leg het op de kinderkamer. Je zult zien dat deze luipaard heel het interieur opvrolijkt!

2. KOEHUID DIERENPRINT

Eén ding is zeker: met een koehuid vloerkleed maak je een stoer statement in je interieur! Een koeienhuid vloerkleed zorgt namelijk voor extra structuur en karakter in jouw woning. Deze koehuid heeft een prachtige dierenprint waardoor hij nóg meer opvalt.

Koehuid met dierenprint
Vloerkleed jute zwart

3. VLOERKLEED JUTE ZWART

Je kunt allerlei looks in huis creëren met jute vloerkleden. Denk aan een industriële ruimte of denk aan een super hippe bohemian look. Je zult nog versteld staan van het materiaal jute! Helemaal leuk aan deze kleden is dat je ze buiten kunt leggen in de zomer voor een heerlijke sfeer! Dit vloerkleed is in het zwart, maar wij hebben ook jute vloerkleden in ons assortiment in een mooie naturel kleur.

4. DOLLY BAMBI VLOERKLEED DOING GOODS

Dit super leuke vloerkleed behoort tot dezelfde collectie als het Loony Leopard vloerkleed van het merk Doing Goods. Jan Swinkels en Aanyoung Yeh reizen naar alle uithoeken van de wereld om inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar de meest bijzondere, authentieke en handgemaakte spullen. Daarnaast zetten zij zich in om prettige werkplekken te creëren en zetten ze zich in voor eerlijke handel. Dit vloerkleed is dus niet alleen leuk ter decoratie, maar is ook een bewuste keuze!

Doing goods Dolly bambi vloerkleed
Vloerkleed jute naturel bloem

5. VLOERKLEED JUTE NATUREL BLOEM

Dit fleurige vloerkleed mag niet ontbreken in onze top 5. Het vloerkleed gemaakt van jute heeft de vorm van een bloem en zorgt voor een speelse uitstraling in jouw huis. Dit kleed is nu super leuk te combineren met een groter jute vloerkleed onder de bank of leg hem in de zomer in de tuin! Hij is dus zowel leuk voor in de wintermaanden als in de zomermaanden.

Zit jouw favoriete vloerkleed hier niet bij? Bekijk dan hier onze gehele collectie vloerkleden!

[thrive_leads id=’47773′]