Top 5: Stijlvolle verlichting

Top 5 - Stijlvolle verlichting

De juiste verlichting is essentieel in iedere ruimte. Of het nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor of keuken is; iedere lamp heeft zijn eigen functie. Wil je extra licht creëren terwijl je aan het genieten bent van een goed leesboek of wil je extra sfeer verlichting toevoegen? Wij hebben een top 5 gemaakt van stijlvolle verlichting!

kyomi

1. VLOERLAMP KYOMI

Vloerlamp Kyomi is een echte eye-catcher in de ruimte als je het ons vraagt. Deze lamp van metaal heeft een prachtige ei-vorm en staat op drie poten. De lamp past in elk type interieur doordat hij zowel in de kleuren antiek brons als zwart verkrijgbaar is! Shop deze stijlvolle lamp online en betaal achteraf met Klarna!

2. BLOOMINGVILLE VLOERLAMP ZWART GOUD

Met een vloerlamp maak je jouw leeshoek helemaal af. Deze staande lamp is van zwart metaal en afgewerkt met een stijlvolle gouden kap. Zet hem mooi op een plek waar je extra licht wil creëren. Je kunt ook denken aan een gezellige leefhoek waarbij je de lamp achter de bank plaatst. Op die manier heb je nét een beetje extra licht!

vloerlamp zwart metaal
Tafellamp tomek antiek brons

3. TAFELLAMP TOMEK

Wil jij een gezellig hoekje in huis creëren met stijlvolle tafellampen? Dan is tafellamp Tomek echt iets voor jou. De lamp heeft een prachtig design en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en in de kleuren antiek brons en zwart. Op die manier kun je er ook twee leuk met elkaar combineren. Denk hierbij aan een combinatie tussen twee afmetingen of aan de combinatie met twee verschillende kleuren.

4. TAFELLAMP LEAF GLAS

Dit leuke tafellampje is een echte sfeermaker in jouw interieur. Zet er meerdere naast elkaar in diverse kleuren voor een speelse sfeer in huis. Er is van bijna elke kleur een glanzende en een matte versie. Deze zijn super om met elkaar te combineren!

Led lamp leaf sfeerfoto
Lampvoet livu mat zwart

5. LAMPVOET LIVU MAT ZWART

Creëer jouw eigen favoriete lamp door lampvoet Livu te combineren met een lampenkap in een kleur en dessin naar keuze! Lampvoet Livu is een super stijlvolle lampvoet in de kleur zwart. Hier is er gebruik gemaakt van velvet lampenkap Dutch green. Echter is er een ruim assortiment met  lampenkappen die passen bij lampvoet Livu!

Ben jij nog op zoek naar stijlvolle verlichting? Klik dan hier voor onze collectie!

[thrive_leads id=’47773′]