Top 5: Sfeerverlichting in de slaapkamer

Foto Sfeerverlichting Slaapkamer

Sfeerverlichting, het zou moeten zorgen voor een warm en knus gevoel in de slaapkamer. Maar hoe zorg je voor dit fijne sfeertje? Heel simpel, door een lamp te kopen die jouw slaapkamer van voldoende licht voorziet, maar niet direct in de schijnwerpers zet.

Oja, vergeet geen ‘warm’ licht in deze lamp te draaien want met ‘warm’ licht wordt het sfeertje pas echt compleet. Bij Pure Wood hebben wij genoeg soorten sfeerverlichting, in verschillende soorten maten, kleuren en stijlen. Wij helpen je graag op weg met wat slaapkamer verlichting ideeën.

Vloerlamp Frezoli

1. FREZOLI VLOERLAMP LUPIA 

Houd jij van lezen voor het slapen gaan maar moet je elke keer je bed uit om het licht uit te zetten? En vind je industriële lampen helemaal de bom? Dan is de Frezoli vloerlamp echt iets voor jou. Je kunt deze lamp makkelijk gebruiken als sfeerlamp voor naast je bed. En… zo hoef je trouwens ook niet meer je bed uit na het lezen van je boek.

Is het toch niet helemaal je ding? Kijk voor meer industriële lampen op onze website.

2. TAFELLAMP CODY

Eerder op zoek naar kleinere sfeerverlichting? Niet voor naast je nachtkastje maar voor op je nachtkastje? Kies dan voor tafellamp Cody. Door het geheel zwarte statief staat deze lamp in bijna iedere slaapkamer. Draai er een unieke lamp in zoals op de foto om de lamp om de ‘simpele lamp’ nog gezelliger te maken.

Tafellamp Cody
Tafellamp Ray glas modern zwarte voet

3. LAMP RAY

Op zoek naar een lamp die zorgt voor wat meer gezelligheid in je slaapkamer of omdat je vensterbank anders zo leeg is? Lamp Ray biedt de perfecte oplossing. Door de compacte afmeting kun je de lamp gemakkelijk ergens neerzetten. Daarnaast is de lamp ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De lamp is er als tafellamp (in 2 verschillende formaten) maar ook als vloerlamp.

4. VLOERLAMP GRUARO

Een staande lamp is altijd leuk om een gezellig sfeertje in je slaapkamer te creëren. Zet de lamp in een hoek, naast de kast of naast het tv-meubel in je slaapkamer om zo te zorgen voor wat meer sfeer.

Vloerlamp Gruaro
Hanglamp-raffia-zwart-mojo-3

5. HANGLAMP RAFFIA MOJO

Deze unieke lamp is gemaakt van raffia waardoor het een Ibiza look krijgt. De lamp is leuk voor boven je bed, maar ook voor in de keuken, hal of woonkamer. De lamp is gaaf in combinatie hout of staal. Zo stijl je jouw slaapkamer of een andere ruimte in je huis helemaal af.

SFEERVERLICHTING VOOR IN DE SLAAPKAMER SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Wil je meer ideeën en inspiratie op doen voor slaapkamer verlichting? Kom dan snel langs! Onze medewerkers helpen u graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch. Hopelijk tot snel!

[thrive_leads id=’47773′]