Top 5: Me&Mats geurartikelen

Top 5 Me&mats Geurartikelen Uitgelichte Afbeelding

Wie wil er nu niet thuiskomen in een heerlijk schoon en lekker ruikend huis? Dat wil toch iedereen? Met al onze heerlijke geurartikelen van Me&Mats wordt dat een stuk makkelijker. Deze leuke items ruiken niet alleen heerlijk, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit! Alle geuren kun je perfect gebruiken in verschillende kamers, jij hoeft alleen maar de juiste boodschap te kiezen. Ben jij benieuwd naar de top 5 geurartikelen die wij in onze collectie hebben? Scrol dan snel naar beneden!

Luxe Geurkaars Love 2

1. ME&MATS LUXE GEURKAARS CRAZY LEOPARD

Voor warmte en sfeer in huis, een ultieme geurbeleving! Deze stoere geurkaars met crazy leopard print zal het direct extra gezellig maken in jouw woning. Dit item kun je in iedere ruimte zetten, zodat jij steeds binnenloopt in een lekker ruikende kamer.

2. ME&MATS HANDZEEP YOU’RE MAGIC

Ontdek de luxe van handzeep, voor je dagelijkse dosis geluksbubbels en het parfum van pompelmoes, patchoeli, en watermeloen. Het perfecte cadeau om een ander te inspireren – of om jezelf te verwennen.

Handzeep Youre Magic
Tin Geurkaars Merci Beaucoup

3. ME&MATS TINNEN GEURKAARS MERCI BEAUCOUP

Kies eens voor wat anders. Deze tinnen geurkaars staalt veel luxe uit! Troost met vuur en vlam, een lichtpuntje voor een sombere dag. De ME&MATS-geurkaars spreekt voor zich: ik mis jeik denk aan jeen je bent heel belangrijk voor mij. Dat zit allemaal in het heerlijke ME&MATS Parfum. Er is maar één geur die zich het ME&MATS Parfum mag noemen. En dat is deze. Wel zo makkelijk, jij hoeft dus alleen de perfecte boodschap te kiezen.

4. ME&MATS HANDZEEP CRAZY LEOPARD

Een lekkere handzeep is een echte must in jouw keuken. Deze handzeep voelt niet alleen fijn aan, maar zorgt door dé Me&Mats pafum die erin verwerkt zit dat je deze nog erg lang zal ruiken. Daarnaast ziet dit items er toch prachtig uit? En een tip van ons: erg leuk in combinatie met de luxe geurkaars crazy leopard!

Handzeep Crazy Leopard 2
Luxe Geurkaars Youre Golden 2

5. ME&MATS LUXE GEURKAARS YOU’RE GOLDEN

Geurkaarsen voor een gezellig avondje thuis. Een geurkaars creëert niet alleen sfeer in huis, maar laat je huis ook nog eens lekker ruiken. Kortom, het perfecte cadeau om anderen te inspireren of om jezelf te verwennen. Deze vegan kaars heeft 45 branduren. Shop online!

Onze geuren zijn heel gemakkelijk met elkaar te combineren. Omdat wij zoveel verschillende soorten geurartikelen hebben zoals: geurkaarsen, geurzakjes, roomsprays en zeep, is het leuk om deze samen in je woning neer te zetten en hiermee je huis te decoreren. Bekijk daarom eens onze gehele geurartikelen pagina om te kijken of er voor jou iets tussen zit!

[thrive_leads id=’47773′]