Top 5: Madam Stoltz vazen

top 5 madam stoltz vazen

Wie houdt er nu niet van kleurige en fleurige vazen? Van de collectie van Madam Stoltz krijg je meteen een lach op je gezicht.  Naast dat een bloemetje de kamer meteen opfleurt, zijn deze vazen al een echte blikvanger op zich! Het zijn dus hippe items die je ook ter decoratie in je huis kunt zetten. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan snel verder!

Bloemenvaas met relief bruin

1. MADAM STOLTZ BLOEMENVAAS MET RELIËF

Zoek jij nog een stijlvolle vaas? Dan is deze bruine bloemenvaas met reliëf vast iets voor jou! Zet bijvoorbeeld een mooie tak of bloemen in deze vaas ter decoratie. Pampas pluimen zijn nu ook een hele leuke toevoeging zodat je helemaal inspeelt op de woontrend van nu!

2. MADAM STOLTZ VAAS VROUW

Deze vaas van Madam Stoltz is toch super leuk? De vaas heeft de vorm van een vrouw en heeft een lachend gezichtje. Wanneer je bloemen en takken in de vaas stopt, krijgt deze mevrouw meteen een andere haardracht! Gun deze vrouw ook een mooie coupe!

Madam Stoltz Vaas vrouw wit2
Terracotta vaas met print groen-zwart-naturel2

3. MADAM STOLTZ TERRACOTTA VAAS GROEN-ZWART

Deze vaas is super trendy door zijn geometrische en vrolijke kleuren. Een print die echt opvalt in de ruimte. De vaas is gemaakt van terracotta en is perfect om een mooie plant of bloemen in te doen!

4. MADAM STOLTZ KERAMIEK VIS VAAS

Op zoek naar een speciaal item voor in huis? Deze vaas in de vorm van een vis van Madam Stoltz is perfect ter decoratie, want zeg nou zelf, hij is super leuk van zichzelf! De vaas heeft een lichtgroene kleur en is makkelijk te combineren met andere lichte-, of neutrale kleuren. Mix & match deze vis vaas met andere vazen uit de collectie voor een stijlvol geheel!

Keramiek vis vaas
Terracotta vaas met print zwart-naturel-wit2

5. MADAM STOLTZ TERRACOTTA VAAS MET PRINT

Decoreer jouw huis met deze prachtige terracotta vaas van Madam Stoltz! Deze vaas heeft prachtige natuurlijke, neutrale kleuren waardoor hij gemakkelijk te combineren is met andere vazen.

Ben jij nieuwsgierig naar de hele collectie van Madam Stoltz? Klik dan hier!

[thrive_leads id=’47773′]