Top 5: Industriële tv kast

Industriële Tv Kast

Industriële meubelen, ze zijn op het moment helemaal hip. Je kunt ze herkennen aan de natuurlijke kleuren en ruwe materialen. Vandaar dat ze ook wel robuuste meubelen worden genoemd. Daarnaast kun je ze vaak herkennen aan de houten materialen en het zwarte metaal.

Betreed de wereld van industrieel design! Het is dé trend van dit moment, en wat is er nu stoerder dan een industriële tv kast? Bij Pure Wood vind je een uitgebreide collectie van deze hippe meubelstukken, en dat is nog niet alles – we hebben ook een fantastische selectie industriële woonaccessoires! Benieuwd naar onze favorieten? Hier is onze top 5 van industriële tv kasten die je niet wilt missen:

Dtp Home Cosmo Hangend Tv Meubel No.1 Gerecycled teakhout metaal industrieel

1. COSMO TV MEUBEL NO. 1 

Wil je graag een industriële maar toch strakke look creëren in jouw woonkamer? Dan past Cosmo tv meubel NO. 1 helemaal in jouw woonkamer. Door de strakke afwerking van gerecycled teakhout en zwarte details zorgt het tv meubel voor een strakke en luchtige sfeer in jouw woonkamer. Daarnaast heb je geen last van pootjes waardoor dit meubel je woonkamer een strakke look geeft. Shop het tv meubel vandaag nog!

2. COSMO TV MEUBEL NO. 3

Ben je toch meer op zoek naar een industriële tv kast die daarnaast ook nog eens praktisch is? Dan is Cosmo tv meubel NO. 3 wat voor jou. Door de diepe en wat hogere tv kast, is er opbergruimte in de kast voor dekentjes, boeken of andere spullen. En door de deurtjes in de kastjes is de kast toch nog strak en ziet er niet rommelig uit. Ideaal toch?

Dtp Home Cosmo Tv Meubel No.3 Sfeer
rofb-006-sf

3. OMG TV-CABINET ROFB006 KAST

Door de fijne indeling van de OMG TV-Cabinet kast biedt de kast alles wat je nodig hebt. Je kunt er natuurlijk je TV op zetten, maar daarnaast is er in de kast ook nog opbergruimte en plek voor je favoriete accessoires. Hierdoor is de kast praktisch maar krijgt het daarnaast ook nog een speels effect. Is dit precies de industriële tv kast die je zoekt? Shop ‘m hier!

4. OMG TV-CABINET ROF008 KAST

Houd jij van een overzichtelijke woonkamer zonder enige rommel? Dan is OMG TV-cabinet kast helemaal passend bij jou en je woonkamer. Doordat de kast helemaal gesloten is en geen open elementen bevat, voorkom je rommel en onoverzichtelijkheid. Met deze kast is jouw woonkamer altijd opgeruimd!

rof-008-sf
houten tv dressoir

5. LOT TV-DRESSOIR

Houd jij van robuust en grof maar wil je toch gaan voor een open look? Dan is Lot tv-dressoir helemaal het item voor in jouw woonkamer. De industriële tv kast is stevig en bestaat uit hout met een zwart metalen frame. Doordat de tv kast een stuk van de grond af staat krijgt het een open uitstraling.

Is het toch niet helemaal je ding? Kijk voor meer industriële tv kasten op onze website.

INDUSTRIËLE TV KASTEN SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Industriële tv kasten shoppen doe je bij Pure Wood. We verkopen verschillende soorten, maten en zelfs kasten van verschillende houtsoorten. Zo verkopen we voor ieder wat wils. Ben je geïnspireerd geraakt over een industriële tv kast na het lezen van deze interieurblog of juist nog niet genoeg? Kom dan snel langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen je graag. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefonisch of bestel de tv kast vandaag nog online.

Hopelijk tot snel in de showroom of online!

[thrive_leads id=’47773′]