Top 5: industriële salontafels

Top 5 industriele salontafels

De salontafel is een functioneel meubelstuk. Maar dat betekent echter niet dat hij geen stoere blikvanger mag zijn! Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor een stoere, robuuste houten tafel. Ben jij benieuwd naar onze industriële salontafels? Bekijk dan hier onze top 5!

Salontafels zijn er in verschillende vormen en in diverse materialen. Deze top 5 past perfect in een industrieel interieur!

Salontafel Raffles

1. SALONTAFEL RAFFLES

Deze salontafel past perfect in een industriële woonstijl. De salontafel heeft namelijk twee bladen van oud gerecycled hardhout en heeft een prachtig frame gemaakt van ijzer. Het hout heeft een super stoer uiterlijk door zijn oneffenheden en scheuren. Ben je hier helemaal gek op? Gelukkig is er hier een hele serie meubelen van zodat je het super mooi kan combineren met elkaar!

2. OMG COFFEE TABLE

Deze OMG naturel salontafel van Gusj is gemaakt van gerecycled teakhout en heeft een zwart metalen onderstel. De salontafel heeft een Hongaarse punt motief en heeft een zwart tussenblad om kleine spulletjes of tijdschriften makkelijk en snel op te bergen! Deze salontafel is echter ook nog verkrijgbaar in het naturel en in het zwart.

OMG-ROF-011
Salontafel blok robuust oud hout 2

3. SALONTAFEL BLOK ROBUUST OUD HOUT

Deze salontafel is super stoer als je het ons vraagt. Hij heeft een vierkante vorm en is gemaakt van oud, hergebruikt teakhout. Een echte eye-catcher die past in een landelijk-modern en industrieel interieur!

4. SALONTAFEL TUAREG

Deze salontafel komt uit de Tuareg collectie van d-Bodhi. Deze salontafel is gemaakt van gerecycled teakhout en heeft een ijzeren frame. Hierdoor krijg je een warme maar toch ook een industriële uitstraling. Ben je helemaal gek op dit type hout? Gelukkig is er hier een hele serie meubelen van gemaakt zodat je jouw gehele woonkamer kunt inrichten met meubelen die mooi bij elkaar passen.

Salontafel-tuareg-s
Salontafel lot

5. SALONTAFEL SET LOT

Deze set bestaat uit drie stoere ronde salontafels. Ze zijn gemaakt van massief gerecycled hardhout en het onderstel is van zwart metaal. Doordat ze van hoogte verschillen, kun je ze gemakkelijk onder elkaar schuiven voor een speelse opstelling! Iedere set is uniek.

Ben je benieuwd naar onze gehele collectie salontafels? Bekijk dan hier de gehele collectie!

[thrive_leads id=’47773′]