Top 5: Hotel Chic Alu Art schilderijen

Top 5 Hotel Chic alu art schilderijen

We love Hotel Chic! Deze trend zie je momenteel erg veel. Het houdt in: een warme, rijke uitstraling in combinatie met duurdere materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan velvet, (donker) hout en aan marmer. Maar één item die zeker in deze stijl past is het Alu Art schilderij als echte eye-catcher in de ruimte! Benieuwd naar onze collectie? Klik dan snel verder!

Alu art girl with make up

1. ALU ART GIRL WITH MAKE UP

Wat een beauty is dit Alu Art schilderij! Qua kleuren past hij perfect in de Hotel Chic trend door zijn donkere, diepte tinten in combinatie met donkerblauw en accenten van goud. Ook wordt er gezegd dat bruin het nieuwe zwart is. Het schilderij krijgt zijn luxe uitstraling doordat hij gemaakt is van aluminium. Hij is verkrijgbaar in drie afmetingen!

2. ALU ART BEAUTY QUEEN

De naam zegt het al, op dit schilderij staat een ware beauty Queen! Het is een echte blikvanger in jouw interieur door het prachtige kleurgebruik. Dit schilderij geeft jouw woonruimte een stijlvolle uitstraling! De kleuren van dit item zijn gemakkelijk te combineren met de kleuren van de Hotel Chic trend. Het schilderij is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in een staand en vierkante uitvoering!

Alu art beauty queen
Sfeerfoto Alu Art citymap gold

3. ALU ART CITYMAP GOLD

De Hotel Chic trend style je natuurlijk af met de kleur goud! Denk hierbij aan goudkleurige lampen, tafelframes en accessoires. Maar naast deze items is een Alu Art schilderij ook een leuke toevoeging aan jouw interieur. De Alu Art Citymap Gold is verkrijgbaar in de steden Istanbul, Hong Kong, Amsterdam, Moscow, Dubai en Nederland. Kies jouw favoriete stad of land! Het schilderij is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in diverse afmetingen!

4. ALU ART ARTISTIC MAKE-UP

Dit schilderij past perfect in een Hotel chic interieur door de warme roodtinten als bordeaux en burgundy. Naast deze kleuren zeiden we al dat bruin het nieuwe zwart wordt en dit combineert prachtig met (donker) hout in huis. Hang het schilderij op aan een gekleurde muur voor een krachtige uitstraling. Deze blikvanger is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar als vierkant schilderij of als rechthoekig schilderij!

Alu art artistic make-up
Alu art girl with the pearl 2

5. ALU ART GIRL WITH THE PEARL

Het meisje met de parel is een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer uit circa 1665-1667. Sindsdien is het schilderij uitgegroeid tot een erg populair schilderij. Het schilderij heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van aluminium. Hij behoort tot de prachtige Hotel Chic trend. Het schilderij is verkrijgbaar in diverse afmetingen!

Benieuwd naar onze Alu Art Collectie? Klik dan hier!

[thrive_leads id=’47773′]