Top 5: Barbecueën in stijl

barbeque

Het belooft volgende week een mooie week te worden dus het wordt weer tijd om de barbecue tevoorschijn te halen. Maar dat doen we niet in combinatie met plastic bordjes: deze zomer barbecueën we in stijl! Ben jij benieuwd hoe? Wij geven je onze top 5 musthaves voor een stijlvolle barbecue!

Saladebestek Odin

1. SALADE BESTEK ODIN

Een barbecue is niet volledig zonder een heerlijke zomerse salade. En mooi bestek maakt het helemaal af. Salade bestek Odin is prachtig! Het goud vloeit over in de kleur zwart, wat een mooi geheel met zich meebrengt. Hij is stoer en elegant in één!

2. PLACEMAT ZWART ROTAN

Dit placemat is geweven met rotan en afgewerkt met schelpjes. Het placemat voelt super zomers aan en tovert meteen een glimlach op het gezicht. Ook staat wit servies heel gaaf op deze placemat. Het zorgt meteen voor een bohemian en Ibiza sfeertje!

Placemat zwart rotan met schelpen
bord bamboe

3. ONTBIJTBORD BAMBOE SAKURA

Houd jij ook zo van bamboe? Dit ontbijtbord is gemaakt van deze milieuvriendelijke grassoort en is bedrukt met een prachtige print van Japanse bloesem, ‘Sakura’. Dit bord is met liefde voor onze planeet gemaakt en zorgt gelijk voor een kleurrijke en eco-vriendelijke toevoeging aan je tafel. Ben je gek op dit bord? Wij hebben ook mokken en theedoeken in deze print!

4. BLOOMINGVILLE TAFELKLEED

Ready for summer? Met dit zeegroene tafelkleed maak je jouw strak gedekte buitentafel helemaal af! De groene kleur zorgt ervoor dat de tafel er prachtig bij staat en een zomers gevoel bij je oproept.

Bloomingville tafelkleed
Smokey goodness

5. SMOKEY GOODNESS

Dit kookboek is een must voor het echte werk. Stoer, slow en vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. In dit kookboek vind je vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs.

Toch op zoek naar ander servies of kookboeken? Klik hier voor het servies en klik hier voor onze collectie kookboeken met de heerlijkste recepten!

[thrive_leads id=’47773′]