Top 5: Accessoires in een naturel kleur

TOP 5 - Accessoires in een naturel kleur

Deze accessoires in een naturel kleur zijn niet te missen in jouw woning! De styling van jouw interieur is een must en maakt jouw huis helemaal af. Een sfeervolle en gezellige woon-, slaapkamer, hal of kantoor, dat wil toch iedereen? Hieronder hebben wij de leukste accessoires in een naturel kleur verzameld zodat jij het bij jou thuis extra gezellig kan maken!

offermand schelp mali 2

1. OFFERMAND SCHELP CRÈME MALI SET

Deze handige opbergmanden zijn gemaakt van bamboe met daar bovenop diverse kleine kraaltjes. Zo zijn deze items niet alleen leuk om spullen in op te bergen, maar zien ze er ook nog eens ontzettend gezellig uit! Onze offermanden zijn afkomstig uit het tropische Bali. Hier worden ze gebruikt om de goden goed te stemmen met eten of bloemen. Wil jij deze leuke manden ook ter decoratie in jouw woning hebben staan? Shop ze dan nu online!

2. HOUTEN KRUK UNIEK

Ben jij fan van unieke items en houd je van een bijzonder interieur? Dan kan dit stoere houten krukje zeker niet ontbreken! Dit krukje is niet alleen handig ter decoratie, maar met dit item creëer je in een handomdraai ook een extra zitplaats.

Houten kruk
schelp

3. SCHELPENKETTING OP STANDAARD MACAN

Ook deze schelpenketting mag niet ontbreken in een woning met diverse accessoires in een naturel kleur. Daarnaast past deze stoere ketting ook perfect in een Ibiza woonstijl of in een woonstijl waarin veel gewerkt wordt met natuurlijke materialen en kleuren. Deze schelpenketting komt uit Indonesië en is dus een uniek en bijzonder item!

4. ETNISCHE BEELDEN

Maak het extra gezellig in huis met deze etnische beelden. Van deze beelden krijg je toch nooit genoeg? Hoe leuk is het om ze allemaal bij elkaar te zetten en verschillende groottes en uitvoeringen met elkaar te combineren? Uiteraard kun je deze beeldjes ook verspreiden door jouw woning!

Etnische beelden sfeerfoto1
footer right

5. MADAM STOLTZ OPEN MAND

Wil jij het in de winterse maanden ook knus maken in huis? Dat kan met deze leuke open mand van Madam Stoltz! Hierin kun je de leukste sierkussens en plaids opbergen, maar wel zodat je ze nog kunt zien! Daarnaast is het ook leuk om deze mand te decoreren met houtblokken, zoals hier op de foto is gedaan. Dit hippe item is gemaakt van natuurlijke materialen en hierdoor past deze in ieder interieur!

Wil je al onze woonaccessoires bekijken? Klik dan hier voor onze gehele collectie!

[thrive_leads id=’47773′]