Speelse wanddecoratie; de shelfmate family!

Shelfmate family

De Shelfmate Family is een super inspirerende manier van decoreren. De collecties bestaan uit houten planken met een metalen frame. Iedere collectie heeft zijn eigen uitstraling. En wat de Shelfmate planken zo speciaal maken, is het feit dat je er eindeloos mee kunt variëren! Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder!

[easy-image-collage id=30509]

SHELFMATE ORIGINAL

De Shelfmate Original serie bestaat uit prachtige gerecyclede teakhouten planken die afkomstig zijn van het eiland Java. De planken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen en hierdoor kun je er eindeloos mee variëren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de planken op een speelse manier op te hangen voor een creatieve uitstraling of je kunt ze juist strak en recht naast elkaar plaatsen voor een rustig geheel.

[easy-image-collage id=30510]

SHELFMATE BURNED BLACK

De Shelfmate Burned Black is een tijdloze, chique en luxe serie. Het is één van de nieuwkomers in de Shelfmate Family. Het hout is op een speciale manier behandeld. Het is namelijk eerst gebrand en geborsteld en daarna is het afgewerkt met lak. Het zwarte hout in combinatie met het grijze frame maakt deze serie ontzettend stoer! Ook met de Shelfmate Burned Black valt genoeg te combineren. Hij is verkrijgbaar als normale decoratie plank, maar ook als wijnrek. Voeg er bijvoorbeeld ook de Original Shelfmate tafel aan toe zodat je de wanddecoratie eromheen kunt plaatsen en je hebt een super gave eye-catcher gecreëerd in de keuken!

[easy-image-collage id=30511]

SHELFMATE AMERICAN WALNUT

De Shelfmate American Walnut is een speciale serie die gemaakt is van notenhout dat afkomstig is uit Noord-Amerika. Het hout wordt op legale wijze gewonnen. Ook is het hout afgewerkt met een transparante lak zodat het goed beschermd is. American Walnut is het meest exclusieve hout dat er is! In deze serie zijn er twee combinaties mogelijk, namelijk een zwart gepoedercoat frame of een frame van stainless steel. Beide combinaties zijn super gaaf! Ook kun je bij deze serie eindeloze combinaties maken!

[easy-image-collage id=30512]

SHELFMATE EUROPEAN OAK

Houd jij van een moderne en minimalistische look? Dan is de Shelfmate European Oak serie iets voor jou! Deze collectie is gemaakt van eiken afkomstig uit West-Europa. Het hout is afgewerkt met een transparante lak zodat het goed beschermd is. Ook deze serie is verkrijgbaar in een frame van stainless steel en een frame van zwarte poedercoat. Bij deze serie hebben ze gewerkt met een compositie van een rechthoek, een mooi en modern geheel: uiteraard kun je het net zo gek maken als je zelf wilt!

 

Ben jij net als wij gek op de Shelfmate Family? Er zijn veel verschillende materialen en combinaties mogelijk zodat er altijd een juiste variant is voor jouw interieur! Bekijk hier de Shelfmate family!