Shop the look: Zorg voor een warm welkom met gouden details

Sfeer Rakel
Shop the look Hal

ZET DE TOON VOOR DE REST VAN HET HUIS ✨

Zorg voor een perfecte eerste kennismaking met jouw woning. De hal is dan ook dé uitgelezen plek die de toon zet voor de rest van het huis. Daarom presenteren wij jou met liefde deze glamorous gang, om jullie te helpen om een fantastische eerste indruk achter te laten bij jouw gasten.

De prachtige, chique vloerlamp Raffie geeft een rustgevende sfeer, zodat iedereen zich meteen welkom gaat voelen in jouw woning.

Sidetable Bocov is hier gestyled met orginele ornamenten, windlichten en vazen. Zorg er wel voor dat je de kleuren en materialen kiest, die bij elkaar passen en samen één geheel vormen. Ben je geïnteresseerd in de producten uit deze look? Shop what you like!

Shop the look!

VLOERLAMP RAFFIE

Shop nu

VAAS NORELL GOLD

Shop nu

THEELICHT PALET

Shop nu

DECO BEELD KIWI

Shop nu

SIDETABLE BOCOV

Shop nu

SALONTAFEL PATON SET VAN 2

Shop nu

Items shoppen bij Pure Wood

Bij Pure Wood hebben wij een ruime collectie items. Heb je interesse in deze items? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Neem contact op om er zeker van te zijn dat het item wat jij wilt komen bewonderen ook in de winkel voorradig is. 

Shop je de items online? Profiteer dan van gratis verzending bij een order van boven de 50 euro. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.