Shop the look: ronde dynamische vormen in jouw interieur

Ronde Meubelen

RONDE MEUBELS EN WOONACCESSOIRES

Ronde meubels en woonaccessoires zijn steeds meer trending. Ronde meubels zorgen daarnaast soms voor het bij elkaar brengen van mensen. Neem een ronde tafel bijvoorbeeld. Doordat niemand op de hoek of aan de kop van de tafel zit, brengt een ronde tafel letterlijk iedereen bij elkaar en zorgt het voor een open en relaxte sfeer.

Ook zorgen ronde meubels en woonaccessoires voor een dynamische uitstraling. Een keer wat anders, zonder saaie hoeken en rechte lijnen.

Maar laat de rechte en hoekige meubels en accessoires in je interieur juist staan. Door een combinatie van vierkante en ronde vormen in je interieur creëer je een contrast. Door juist de rechte en hoekige items in je interieur te laten staan, laat je je ronde meubels en accessoires juist meer opvallen.

RONDE MEUBELs EN ACCESSOIRES VOOR IN JOUW INTERIEUR

SHOP THE LOOK

RICHMOND SALONTAFELSET

shop nu

RICHMOND KANDELAAR

shop nu

RICHMOND DRAAIFAUTEUIL

shop nu

RICHMOND BIJZETTAFEL

shop nu

RICHMOND DRAAIFAUTEUIL

shop nu

WINDLICHT SONOLU

SHOP NU

VAAS BINCO

shop nu

SALONTAFELSET TIES

shop nu

BLOOMINGVILLE VLOERKLEED

shop nu

RONDE MEUBELS EN WOONACCESSOIRES SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Klaar om jouw interieur helemaal af te stylen met ronde meubels en woonaccessoires? Dat kan! Bij Pure Wood verkopen we diverse ronde meubels en woonaccessoires. Zowel fauteuils, salontafels als poefjes, maar ook ronde woonaccessoires.

Benieuwd naar welke ronde items wij in ons assortiment hebben? Twijfel niet en kom gerust langs in onze showroom in Oisterwijk of neem een kijkje op onze webshop.

Heb je geen idee waar je moet beginnen met het stylen van ronde meubels en woonaccessoires in jouw interieur? Onze interieurstylisten helpen je graag een handje of neem contact op met een van onze medewerkers via de live chat op onze website.