Shop the look: Creëer sfeer in jouw hal met zuilen

Zuil Donnelly
Shop the look hal

HALL OF FAME 🤩

De hal komt vaak als een van de laatste ruimtes aan de beurt als het op decoreren aan komt, maar is daardoor niet minder leuk om mooi in te richten! Neem een voorbeeld aan deze hal. Door middel van zuilen in jouw hal kun jij specifieke woonaccessoires of een persoonlijk item, zoals een prachtige foto van jouw gezin of een dierbare, extra aandacht geven. Het is het allereerste wat mensen zien als ze jouw huis betreden.

Wil jij direct aan de slag met het pimpen van jouw hal? Shop the look hieronder!

Shop the look!

SIDETABLE YVONA

Shop nu

ZUIL DONN

Shop nu

TAFELLAMP ARTURAN

Shop nu

WINDLICHT EDIT

Shop nu

ORNAMENT RAWAS

Shop nu

THEELICHT PARATA

Shop nu

hal decoratie shoppen bij Pure Wood

Bij Pure Wood hebben wij een ruime collectie items voor in jouw hal. Interesse? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Neem contact op om er zeker van te zijn dat het item wat jij wilt komen bewonderen ook in de winkel voorradig is. Je bent hier van harte welkom!

Liever je items online shoppen? Profiteer dan van gratis verzending bij een order van boven de 75 euro. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.