Shop the Look: Binnenkijken bij Huizedop

Huizedop Woonkamer Bank Elise
Shop the look Woonkamer

Stoer wonen met Judith

Judith Doppenberg, influencer @huizedop, begon 5 jaar geleden met het delen van interieurinspiratie en gaf ons een kijkje in haar leven via haar instagramaccount. Wat begon als één enkele foto en 0 volgers is inmiddels een groot online platform geworden: Huizedop – The online hotspot for lifestyle and interior!

De woonstijl van Judith kenmerkt zich door het gebruik van donkere kleuren. De basis bestaat dan ook vrijwel uit meerdere grijstinten. Om warmte toe te voegen aan het geheel zie je veel natuurlijke materialen terugkomen. Wollen plaids, zachte kussens, een vloerkleed en natuurlijke materialen als verweerd hout. Dit mag dan ook lekker robuust zijn!

Shop the look:

VAAS ISA

Shop nu

SCHELPENKETTING ZWART

Shop nu

KUSSEN LEER FISH

Shop nu

VLOERLAMP ZWART

Shop nu

HOUTEN BANK UNIEK

Shop nu

STONEMAN EARTH

Shop nu

KUSSEN REW KLIM NATURAL

Shop nu

SIDETABLE BROADWAY ZWART

Shop nu

DROOG BLOEMEN

Shop nu

ORNAMENT OP VOET GRADOLI

Shop nu

HANGLAMP ROTAN YARA

Shop nu

ZWART HOUTEN BANK UNIEK

Shop nu

Meer inspiratie:

PLAID BEER

Shop nu

WANDKLEED TTO

Shop nu

Huizedop accessoires shoppen bij Pure Wood

Bij Purewood.nl kun je de accessoires die Huizedop in haar interieur heeft staan online bestellen. De meeste artikelen zijn op voorraad, dus jij kunt binnen enkele weken al genieten van deze prachtige items! Naast de accessoires is hoekbank Elise te bewonderen in het interieur van Judith. Deze hoekbank kun je geheel naar eigen wens samenstellen door zelf een kleur en opstelling te kiezen die in jouw interieur past. Kom gezellig langs in onze showroom voor meer informatie!

Profiteer van gratis verzending bij een order van boven de 75 euro. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken en ervaren. Blij met je nieuwe accessoires? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.