Pure Wood meets Edith – dithshome

pure wood meets edith van instagramaccount ditshome

Pure Wood nodigde Edith van het gezellige Instagramaccount @dithshome uit om eens gezellig met ons kennis te komen maken. Ze woont in een heerlijk licht huis met veel hout, warme bruin- en rozetinten en maakt het af met veel leuke items. Ze geeft zelf aan dat ze voor haar gevoel maar iets doet, als het maar gezellig is. En dat is het zeker! En het leukste: ze mocht een aantal items bij ons komen shoppen! Kijk je mee naar haar favoriete items?

[easy-image-collage id=34477]

EDITH – @DITHSHOME

Uiteraard was dit ook onze kans om Edith een aantal vragen te stellen over haar en haar interieur!Hoe is jouw passie voor interieur ontstaan?

‘‘Mijn passie voor interieur is ontstaan in mijn jeugd. Toen was ik al druk aan het schuiven in mijn kamer. Nu doe ik dat nog steeds en probeer ik met weinig budget iets moois te creëren.’’

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

‘‘Ik heb er geen benaming voor! Voor mijn gevoel doe ik maar wat. Het is misschien niet helemaal stylish verantwoord, maar als het voor mij/ons maar gezellig is! Dat is het belangrijkste.’’

Op welke woontrend ben jij helemaal verliefd?

‘‘Ik vind meerdere woontrends erg leuk. Ik vind het namelijk super leuk om te mixen en te matchen.’’

Welk interieur item mag volgens jou niet ontbreken dit seizoen?

‘‘Kussens, heel veel kussens. En voor buiten leuke kleurrijke kussens!’’

Heb je de ultieme tip voor het inrichten van je huis?

‘‘Je moet gewoon op je eigen gevoel af gaan!’’

En ten slotte; wat is jouw ultieme Pure Wood wishlist?

‘‘Ik vind de dienbladen van Notre Monde géweldig en de wandkleden van Urban Cotton!’’


 

Maar dan nu de allerbelangrijkste vraag: met wat is Edith uiteindelijk naar huis gegaan?

Edith koos voor een origineel meubelstuk, namelijk de Greenery Plantentafel. Deze plantentafel is een super leuke toevoeging aan haar interieur, want je kunt hem namelijk helemaal zelf stylen en gezellig maken. Verder koos ze voor vloerkleed Raz, een prachtig vloerkleed met blauw/oranje tinten. Deze heeft ze onder haar eettafel liggen. Tot slot ging ze voor leuke woonaccessoires als de decoratieve zwarte aapjes en plaid Bolme.

Greenery plantentafel
SHOP NU
Vloerkleed Raz
SHOP NU
apen
SHOP NU
Plaid met pompons zwart
SHOP NU
[easy-image-collage id=33978] [thrive_leads id=’47773′]