Nieuwe collectie leren wandtegels van Enzo Pellini

enzo pellini

Heb je ooit al eens aan leren wandtegels gedacht? Enzo Pellini heeft een nieuwe collectie, genaamd de Essential collectie! Deze leren tegels stralen ontzettend veel luxe uit en ze maken iedere woning helemaal af. Ben jij benieuwd naar de collectie? Lees dan snel verder!

LEREN WANDTEGELS

De collectie van Enzo Pellini brengt luxe en sfeer in huis. Naast dat ze erg stijlvol zijn, zijn deze tegels ook duurzaam, praktisch en zeer onderhoudsvriendelijk. Zo zijn deze zelfklevende wandtegels kant en klaar voor gebruik. De toplaag is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor de natuurlijke structuur- en kleurnuances goed zichtbaar zijn. De wandkleding is geschikt voor zowel de woonkamer, maar zijn ook geschikt voor deuren, de hal, slaapkamer en studeerkamer! Kortom, het is een echte verrijking voor ieder interieur.

HOE HET WERKT

De leren wandtegels zijn verkrijgbaar in twee formaten (klein en groot). Ook zijn ze verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Kies dan ook het formaat en kleur die het beste bij jouw interieur past. Voor het aanbrengen van de tegels dien je eerst de ondergrond grondig te reinigen. De ondergrond dient droog, glad, draagkrachtig, stof- en vetvrij te zijn. Ook dient deze vrij te zijn van losse bestanddelen en scheidingsmiddelen zoals olie, vet, was, lak en verflagen (evt. reinigen).

[easy-image-collage id=54017]

HOE BRENG JE HET AAN?

  • Zet met een waterpas een lijn uit waarlangs je de tegels gaat plakken. Dit kan zowel horizontaal als verticaal.
  • Verwijder de folie aan de achterzijde van de tegel en plak de eerste tegel tegen de wand.
  • Werk van daaruit verder en snijd het laatste stuk eventueel op maat.

 

Ben jij benieuwd naar de Essential collectie? Klik dan hier voor meer informatie.

[thrive_leads id=’47773′]