Nieuw in de collectie: hoekbanken Suus en Kato!

nieuwe-banken-collectie-pure-wood

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe bank voor in jouw interieur? Dan zit je bij ons goed! Zowel online als in onze winkel hebben we een ruime collectie banken. Trendy en moderne banken die je volledig zelf samen kunt stellen! Hierdoor kun jij dus kiezen uit U-banken, hoekbanken of zelfs complete bankstellen. Ben jij benieuwd naar onze nieuwste toppers? Kijk dan snel verder!

[easy-image-collage id=38640]

HOEKBANK SUUS

Hoekbank Suus is een sfeervolle hoekbank die past in elk type interieur. Hij staat op mooie slanke poten waardoor hij een hip tintje krijgt. Het leukste is nog dat hoekbank Suus volledig zelf samen te stellen is. Hij is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen en leverbaar in leer als in stof!

De longchair van de bank maakt onze hoekbank Suus extra bijzonder. Deze uitvoering heeft namelijk een longchair gedeelte waarvan de rugleuning extra lang doorloopt en het element heeft een mooie ronding aan de onderkant. De bank Suus is afgewerkt met een naar buiten gestikte naad. Hierdoor krijgt de bank een stoer tintje. De vulling van de hoekbank, welke bestaat uit HR-3032 schuim gemengd met siliconenwatten, zorgt voor een uitstekend zitcomfort.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk hier dan hoekbank Suus!

[easy-image-collage id=38641]

HOEKBANK KATO

Hoekbank Kato is een hippe hoekbank met een eigentijdse uitstraling. Hij staat op hoge slanke poten die de bank een unieke uitstraling geeft. Hoekbank Kato kun je volledig zelf samenstellen. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen én leverbaar in leer als in stof!

Deze trendy bank is hier uitgevoerd met een divan. De bank is afgewerkt met een naar buiten gestikte naad en de kussens liggen los. Middels klittenband blijven de kussens op hun plek liggen. De vulling van de hoekbank, welke bestaat uit T-30 schuim gemengd met polyester siliconenwatten, zorgt voor een heerlijk zitcomfort.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk hier dan hoekbank Kato! Uiteraard ben je ook van harte welkom om in onze 4500m2 showroom te komen proefzitten op de Suus, de Kato of op één van onze andere banken!

[thrive_leads id=’47773′]