Luxe leren wandtegels: nieuw in de collectie!

luxe-leren-wandtegels

Laatst schreven we al een blog over leuke ideeën voor wanddecoratie. We hebben gemerkt dat hier veel vraag naar was. Daarom vinden we het nóg leuker om te vertellen dat we nieuwe luxe leren wandtegels in onze collectie hebben! Benieuwd naar wat je ermee kunt doen? Lees dan vooral verder!

[easy-image-collage id=28093]

WANDTEGELS

Wil jij een keer iets anders dan een standaard muurtje schilderen of behangen? Dan zijn deze luxe leren wandtegels misschien wel perfect voor jou. Het 100% echte leer geeft veel warmte en zorgt voor een geweldige exclusieve uitstraling. De wandtegels zijn duurzaam, stijlvol, praktisch en onderhoudsvriendelijk. Handig om te weten is dat het enorm makkelijk aan te brengen is op de muur. Want wanneer je fout hebt geplakt, kun je hem gemakkelijk weer opnieuw aanbrengen.

STOER INTERIEUR

Met deze luxe leren wandtegels geef je jouw interieur in een handomdraai een stoere sfeer. De toplaag is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor de natuurlijke kleur- en structuurnuances goed zichtbaar zijn. Hierdoor zijn deze tegels een ware verrijking voor je interieur!

[easy-image-collage id=28094]

INSPIRATIE LEREN TEGELS

We spreken nu wel de hele tijd over leren wandtegels, maar je kunt er nog veel meer dingen mee doen! Denk eens aan het bekleden van deuren. Een gewone deur bepaalt namelijk veel voor de sfeer in de kamer. Met deze leren tegels kun je de deuren ook een rijk gevoel geven. En wat ook nog een voordeel is, is dat het leer geluidsisolerend werkt. Naast deuren kun je ook kasten en tafels bekleden met leer. Hierdoor heb je meteen een persoonlijke, sfeervolle en unieke kast/tafel gemaakt.

Naast deze creatieve ideeën kun je ook een hoofdbord aan het bed bekleden met leren tegels. Hierdoor creëer je meteen het luxe hotelkamer gevoel in je slaapkamer. En dat is genieten toch? Als je dit wilt doen, meet dan goed het middenstuk dat nooit zichtbaar zou zijn. Hierdoor bespaar je weer een deel. Ten slotte kun je ook een roomdivider of kamerscherm bekleden met leren tegels. Hierdoor krijg je een groot effect wanneer deze in zijn volle glorie is neergezet.

 

Geïnspireerd geraakt door de leren wandtegels? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden!