INTERIOR: SHABBIES X FRED DE LA BRATONIERE

Shabbies

Wie kent hem niet? Fred de la Bretoniere heeft een grote naam opgebouwd door zijn ontwerpen van lederen tassen en schoenen. Zijn ontwerpen zijn eigenwijs en geven ons het gevoel van authenticiteit en esthetiek. Ze staan bekend om het meesterschap waarmee de producten gemaakt zijn.

Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden door oprichter Fred de la Bretoniere. Shabbies Amsterdam heeft zijn collectie lederen tassen en schoenen uitgebreid met een kleine meubel collectie die van hetzelfde leer als de schoenen en tassen is gemaakt. Pure Wood heeft een greep van deze stoere eye-catchers vol ambacht in huis!

Kwaliteitsleer is waar de tassen en schoenen van deze mooie ambachtsmerken van zijn gemaakt. Deze meubel collectie van Shabbies is gemaakt van hetzelfde leer als de tassen en schoenen en in verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk tabac, tin, tanganica, superblack en darkgreen (de Shabbies Amsterdam fauteuil is ook beschikbaar in de kleur cognac).  Het leer wordt alleen maar mooier naarmate het meubel vaker gebruikt wordt. Omdat leer een natuurproduct is kan het zijn dat er littekens of krasjes in het leer zitten. Dit geeft deze meubelen het stoere karakter. De meubels worden ontworpen in Nederland en handgemaakt in Europa. Bij Pure Wood hebben we gave poefs en de industriële fauteuil Shabbies Amsterdam. Deze stoel is een perfecte toevoeging aan elk interieur. Benieuwd naar deze collectie? Shop online of kom langs in onze winkel in Oisterwijk om deze producten in het echt te ervaren!

DESIGNER’S NOTE
‘Make a statement with the industrial designed furniture from the Shabbies Home Collection.’

[easy-image-collage id=21063]

Interesse in deze stoere collectie van Shabbies Amsterdam? Wanneer u een bestelling plaatst boven de € 50,00 (NL) is de verzending gratis. Voor meer informatie over onze meubels kun je het beste onze winkel in Oisterwijk bezoeken. Hier kunnen onze stylisten je van professioneel advies voorzien.