Hotel Chic: deze items mogen niet ontbreken!

Hotel Chic; deze items mogen niet ontbreken!

Zijn woningen met een luxe uitstraling ook helemaal jouw ding? Een van de laatste trends qua woonstijlen is de Hotel Chique woonstijl. Met deze stijl creëer je een luxe hotelsfeer in jouw interieur en maak je het helemaal gezellig in huis. Ben jij nieuwsgierig naar wat er echt niet mag ontbreken in jouw Hotel Chique woning? Kijk dan snel verder!

WE LOVE HOTEL CHIC!

Bij een Hotel Chique woonstijl draait het vooral om de luxe sfeer en aankleding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hoge vaas in combinatie met glanzende sierkussens en een luxe zwarte eettafel. Daarnaast kun je al deze items ontzettend goed combineren met de kleur goud. Items in deze kleur mogen zeker niet ontbreken in deze prachtige woonstijl. Ga jij voor een grote gouden lamp of voor een gouden wandtafel?

vaas metallic
SHOP HIER >
Tafellamp goud4
SHOP HIER >
825034 Wandtafel1
SHOP HIER >

 

 

MARMEREN ACCESSOIRES

Naast alle glimmende, gouden, bronzen en zwarte woonaccessoires kun je het materiaal marmer ook goed gebruiken binnen een chique woonstijl. Zie hieronder een aantal van onze marmeren toppers. Daarnaast verkopen wij op onze webshop én in onze showroom nog veel meer marmeren accessoires!

windlicht marmer
SHOP HIER >
Salontafel Orion 2

 

SHOP HIER >

lampenkap marble groen 5
SHOP HIER >

HOTEL CHIQUE ITEMS SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Wil jij je huis Hotel Chique inrichten maar weet je niet waar je moet beginnen? En vind je de bovenstaande items leuk maar wil je net iets anders? Onze interieurstylisten in de showroom helpen je graag een handje. Shop je liever online? Stel je vraag via de livechat op onze website en je hebt (bijna) direct antwoord op je vraag.

Weet je al wel precies wat je ziet en wil jij je woning ook helemaal in de Hotel Chique sfeer aankleden? Klik dan hier voor al onze meubelen en accessoires die hierbij passen!

Hopelijk tot snel in de showroom of online!