Hotel Chic; deze items mogen niet ontbreken!

Hotel Chic; deze items mogen niet ontbreken!

Zijn woningen met een luxe uitstraling ook helemaal jouw ding? Een van de laatste trends qua woonstijlen is de Hotel Chique woonstijl. Met deze stijl creëer je een luxe hotelsfeer in jouw interieur en maak je het helemaal gezellig in huis. Ben jij nieuwsgierig naar wat er echt niet mag ontbreken in jouw Hotel Chique woning? Klik dan snel verder!

WE LOVE HOTEL CHIC!

Bij een Hotel Chique woonstijl draai het vooral om de luxe sfeer en aankleding. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hoge metropolian vaas in combinatie met glanzende sierkussens en een luxe zwarte eettafel. Daarnaast kan je al deze items ontzettend goed combineren met de kleur goud. Items in deze kleur mogen zeker niet ontbreken in deze prachtige woonstijl. Ga jij voor een grote gouden lamp, of voor een gouden wandtafel?

vaas metallic
SHOP HIER >
Tafellamp goud4
SHOP HIER >
825034 Wandtafel1
SHOP HIER >

ALU ART

Een van de bekendste merken van onze schilderijen is Alu Art. En ook deze wanddecoratie past perfect in jouw luxe woning. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de meest Hotel Chique schilderijen uit onze collectie. Dus klik snel verder!

Blog beauty queen
SHOP HIER >
Blog dark skinned girl-fingers
SHOP HIER >
Blog lips and feathers
SHOP HIER >

Heb jij jouw Hotel Chique schilderij nog niet gevonden? Klik dan hier en kies het juiste schilderij.

MARMEREN ACCESSOIRES

Naast alle glimmende, gouden, bronzen en zwarte woonaccessoires kun je het materiaal marmer ook goed gebruiken binnen een chique woonstijl. Zie hieronder een aantal van onze marmeren toppers, maar op onze webshop én in onze showroom hebben wij nog veel meer!

windlicht marmer
SHOP HIER >
plateau marmer bruin
SHOP HIER >
lampenkap marble groen 5
SHOP HIER >

VERLICHTING

Verlichting is in iedere ruimte van je huis belangrijk, is het niet om extra licht te bieden terwijl je aan het genieten bent van een van je favorieten boeken of een leuk tijdschrift, dan is het wel om de eethoek extra veel sfeer te geven. In onze collectie vind je ontzettend veel verschillende lampen. Denk aan hanglampen, vloerlampen, tafellampen, maar ook lampen die je geheel zelf samen kunt stellen. Uiteraard hebben wij meer dan genoeg verlichting die past binnen de Hotel Chique woonstijl. Wat dacht je van een gouden lamp in combinatie met een glazen bovenkant. Chiquer kan niet toch?!

Wil jij je woning ook helemaal in de Hotel Chique sfeer aankleden? Klik dan hier voor al onze meubelen en accessoires die hierbij passen!