Het leukste Doing Goods servies voor Pasen!

Uitgelichte Afbeelding

De lente is begonnen, wat betekent dat het bijna Pasen is. Het hoogtepunt van de paasdagen is het gezellig samen tafelen. Heerlijk ontbijten in de ochtend met familie en vrienden, of voor de uitslapers heerlijk brunchen. Om nog meer sfeer te creëren tijdens deze paasdagen is een vrolijk gedekte tafel een must! Maak het nog gezelliger door prachtig servies van Doing Goods te gebruiken of bijvoorbeeld een kleurrijk tafelkleed. In deze blog lees je op welke manier je jouw paastafel gezellig kan aankleden met het servies van Doing Goods! 

 

SERVIES VOOR PASEN

Allereerst is jouw paastafel niet compleet zonder bestek. Hoe leuk is het om je tafel te dekken met bestek in een prachtig gouden kleur en opvallende uitvoeringen? Een leuk botermesje met een panter erop of een vork met een maan aan het uiteinde. De combinatie van deze verschillende besteksetjes zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling op jouw paastafel. Daarnaast zorgt het voor de moderne look aan tafel doordat het in de trendkleur goud is.

2

SHOP HIER >

1

SHOP HIER >

3

SHOP HIER >

EYE-CATCHERS OP DE PAASTAFEL

Je tafel mooi gedekt is het een, maar een echte eye-catcher op tafel is onmisbaar. Door bijvoorbeeld een kleurrijk tafelkleed neer te leggen krijgt de paastafel al meteen een andere uitstraling. Met een mooie kandelaar erbij en wat gekleurde kaarsen erin zorg je voor een warme sfeer tijdens het ontbijt of brunch. Een opvallende vorm op tafel zoals de octopus eierdoppen sets zijn ook erg leuk om neer te zetten.

5

SHOP HIER >

4

SHOP HIER >

6

SHOP HIER >

TOT IN DE DETAILS

Om de paastafel helemaal af te maken, kan je het Doing Goods servies tot in de details gebruiken. Een bordje in de vorm van een bloem of een doosje waar je de paaseitjes in kan presenteren. Al deze details zorgen voor de finishing touch tijdens het heerlijke paasontbijt.

8

SHOP HIER >

9

SHOP HIER >

7

SHOP HIER >

Wil je nóg meer items zien die passend zijn op jouw paastafel? Klik dan hier! En ben je benieuwd naar al ons servies en woonaccessoires? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen bij ons in de showroom. Laat je inspireren!

[thrive_leads id=’47773′]