Haal de Miami vibes in huis met pasteltinten

Haal de Miami vibes in huis met pasteltinten

Houd jij van een licht interieur? Haal dan de Miami vibes in huis. Deze woontrend met geometrische vormen, poederige pasteltinten en warm hout is dan absoluut iets voor jou!  Ben jij benieuwd naar deze woontrend? Lees dan snel verder!

MIAMI VIBES; PASTEL

Het kleurenpalet van de woontrend Miami vibes is heel licht. Denk dan ook aan poederige pasteltinten zoals mint, zacht geel, lichtroze en lichtblauw. Deze kleuren vormen de basis van dit tropische en zomerse interieur. Breng pit aan het zoete kleurenpalet met kruidige kleuren zoals terracotta, azuurblauw en roest rood. Met banken op pootjes, lichte stoffen, rijke velours items, marmer en gouden accenten ontstaat er een elegant en glamoureus Miami interieur!

GEOMETRISCHE PATRONEN

Bij een interieur in Miami denken we ook gelijk aan geometrische vormen en patronen. De woontrend combineert de poederige pasteltinten met een krachtige accentkleur in geometrische prints. Hierdoor zien we in de meubels geometrische vormen vaak terugkomen in ronde, driehoekige en vierkante vormen. Maar denk ook aan behang voor de wanden en mooie vloerkleden en stoffen.

WARM HOUT

Een luxueuze sfeer creëer je door het toevoegen van warm hout in het interieur. Een dressoir, tv-meubel, eettafel of kast steekt goed af tegen het lichte en zoete kleurenpalet. De noesten in het hout doorbreken daarnaast de strakke geometrische lijnen. Hierdoor creëer je een lieve en vriendelijke sfeer. Een tip: laat het hout op verschillende plekken terugkomen in het interieur en zorg dat er een mooie eenheid ontstaat.

STYLE HET AF

Style het interieur vervolgens af met “a tropical touch”. Denk hierbij aan groene planten in het interieur, maar ook aan gouden aapjes, jungle ornamenten en sierkussens met tropische prints.

Ben jij nog op zoek naar mooie items voor in jouw Miami vibes interieur? Bekijk dan hieronder onze selectie! Wist je dat je bij ons online achteraf kan betalen met Klarna?

[thrive_leads id=’47773′]