Goud in huis: 5x ideeën

goud-in-huis

Pure Wood gaat voor goud! En dan niet over-de-top goud, maar goud op een subtiele wijze verwerken in het interieur. Balans is hierbij the key. Benieuwd naar hoe je dit kunt doen? Lees dan vooral verder!

[easy-image-collage id=26495]

TROLLEYS, BIJZETTAFELS EN SALONTAFELS

Je kunt natuurlijk meteen denken aan kleine, gouden woonaccessoires, maar denk ook eens aan trolleys, bijzettafels en salontafels. Vroeger werden deze tafels vooral als functioneel gezien, maar tegenwoordig zijn het echte eye-catchers in huis. Daarom kun je best eens kiezen voor een gouden bijzettafel. Decoreer deze gouden tafeltjes met totaal ander gekleurde accessoires zodat je mooi contrast krijgt. Hierdoor wordt het niet over de top en behoud je een subtiel luxe gevoel.

WOONACCESSOIRES

Is dit nét iets te veel goud in huis? Dan kun je ook voor subtiele, gouden woonaccessoires kiezen. Er is meer dan genoeg keuze bij Pure Wood. Denk bijvoorbeeld aan gouden sierkussens, fotolijsten, windlichten en ornamenten. Elk item zorgt voor een klein beetje goud in huis maar kan ook een mooi geheel vormen. Ook een gouden schaal met ook nog eens gouden windlichten is een erg leuke combinatie. Het is het mooiste om niet helemaal over the top te gaan. Één gouden kussen op de bank is al voldoende om een luxere uitstraling te creëren.

[easy-image-collage id=26506]

Op de foto: Kussen Velvet Antiek Goud, Fotolijst Kayan, Fauteuil Velvet Geneve en Wandtafel Belfort

MEUBELS

Houd je echter wel enorm van de kleur goud? Denk dan ook eens aan gouden meubels, althans meubels met gouden details. Denk hierbij aan een wandtafel met gouden poten of een fauteuil met een gouden frame. Hiermee geef je het interieur een chique look.

LAMPEN

Bij lampen denk je al snel aan de functionaliteit en basic kleuren als wit en grijs. Pure Wood vindt dat een lamp echter best op mag vallen! Vind je goud net iets te heftig? Denk dan ook eens aan champagne kleuren en/of glas met metallic afwerking. Deze zijn net iets subtieler en geven de kamer meteen een andere uitstraling!

[easy-image-collage id=26507]

WANKDKLEED

Een wandkleed geeft veel warmte aan het interieur, maar vooral wanneer deze een warme kleur heeft als goud. Wandkleed Honey heeft een gouden gloed en is gemaakt door designer Lilian van Veen. Dit wandkleed is geïnspireerd op de honingraad en gebaseerd op het leven van de bij. Een ander wandkleed is wandkleed Cala. Dit abstracte wandkleed is geïnspireerd op de stijlen van het magische Ibiza.

 

Benieuwd naar alle gouden meubels en accessoires van Pure Wood? Bekijk ze hier!