Een selectie van onze mooiste manden!

Een selectie van onze mooiste manden

Houd jij ook zo van een opgeruimd huis wat er ook nog gezellig uitziet? Met onze leuke opbergmanden maken wij het je wel erg gemakkelijk om het allemaal netjes en georganiseerd te houden in huis. Daarom hebben wij hieronder een selectie gemaakt van de mooiste manden die passend zijn in diverse woonstijlen. Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

BOHEMIAN WOONSTIJL

Past jouw interieur helemaal binnen de bohemian woonstijl? Dan vallen deze manden vast ook wel binnen jouw smaak. Bij deze woonstijl draait alles om de aankleding en gezelligheid. Denk hierbij aan de rotan opbergmanden en aan de manden voor aan de muur. Daarnaast pas je met gekleurde sierkussens en gezellige plaids er ook helemaal bij. Een tip: je kunt jouw favoriete plaids ook decoreren in een van onze mooiste manden voor een sfeervolle en knusse look.

INDUSTRIËLE WOONSTIJL

De meeste woontrends komen en gaan. Maar één van de meeste populaire woonstijlen die we nu al enige tijd in veel interieurs terugzien, is de industriële woonstijl. Met deze meubels kun je alle kanten op, maar ook met accessoires en opbergmogelijkheden heb je meer dan genoeg mogelijkheden om het gezellig te maken in huis. In onze tijdloze collectie aan stoere manden zitten veel leuke ijzeren manden in een donkere kleur, die je gemakkelijk kan combineren met al jouw andere industriële meubelen.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Onze gave manden zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen. Één daarvan is het speelse zeegras wat nu ontzettend populair is. Verder hebben wij ook andere materialen die een natuurlijke look in huis creëren. Denk bijvoorbeeld aan een jute mand in combinatie met een wollen deken. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar wij weten zeker dat dit wollen deken in de herfst-, wintertijd jouw favoriete item in huis wordt.

Wil jij je woning ook helemaal afmaken met onze mooiste manden? Klik dan hier voor de gehele collectie!

[thrive_leads id=’47773′]