Dit zijn de prints die niet mogen ontbreken in 2020

Dit zijn de prints die niet mogen ontbreken in 2020

Wil jij jouw interieur nét even wat extra sfeer geven? Voeg dan een paar items met een print toe! Een vloerkleed of een kussentje met een mooi patroon zijn allesbehalve saai. Van panterprints tot aztec patronen; dit zijn de printtrends voor 2020! Voor welke print ga jij?

1. Native prints

De native printtrend is perfect voor wanneer jij meer warmte wil geven in je interieur met een avontuurlijk tintje. Denk hierbij aan etnische en geometrische motieven met driehoekjes, blokjes, zigzagstrepen en trappetjes. Deze prints bestaan vaak uit meerdere warme kleuren en doen denken aan de bekende aztec print. De print wordt vaak gecombineerd met materialen als grof geweven katoen zoals bij sierkussens, poefjes en vloerkleden. De native prints zijn ontzettend populair in een bohemian interieur waarbij de invloeden van exotische reizen en bijzondere vondsten kenmerken zijn!

2. Tropische prints

Tropische prints met palmbladeren en tropische vogels zijn al een hele tijd populair, maar ook dit jaar is deze print on-trend. Met deze print kun je enkel voor een kussentje gaan of je kunt all the way gaan met een heel tropisch thema in jouw huis. Op die manier voer je de print door in meubels, behang en woonaccessoires. Alles mag gecombineerd worden! Gebruik groen als basiskleur om er één geheel van te maken, want ook met deze trendy kleur zit je altijd goed!

3. Dierenprints

Rawr! Van panters, zebra’s tot aan krokodillen: dierenprints zijn de laatste tijd aanwezig in het interieur. Zagen we eerst nog hier en daar een kleinere woonaccessoire of kussen met panterprint, tegenwoordig zijn er ook grotere meubels voorzien van een leuke dierenprint. Deze zijn vaak een echte blikvanger door de heldere kleuren. We love it! Jij ook?

Nog op zoek naar mooie woonaccessoires? Klik dan hier! Kussens en het mooiste textiel shop je hier in diverse prints!

[thrive_leads id=’47773′]