De woontrend van nu: wandkleden!

Wandkleed Lady in red - Urban Cotton

De woontrend van nu: wandkleden!

Je kent het interieurprobleem vast en zeker. Die immens lange witte muur in je interieur. Heb je al talloze dingen geprobeerd om de lege plek wat op te fleuren, maar  kom je er niet uit? Wij hebben de gouden tip voor je als je niet weet wat je met je lege muur aan moet: een wandkleed!

Natuurlijk kun je je muur een spannende kleur geven, opvullen met fotolijstjes met foto’s van je dierbaren of een groot schilderij ophangen. Maar dé trend van 2018 en ook van 2019 is een wandkleed. Het is hét woonaccessoire om je interieur net dat beetje extra te geven. Urban Cotton is het hippe merk met unieke wandkleden en daarom zijn wij super trots dat je bij ons de enorme collectie wandkleden van Urban Cotton kunt vinden.

[easy-image-collage id=19517]

Breng je interieur tot leven met een wandkleed
Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Met deze originele eyecatchers breng je jouw interieur tot leven en maak je het écht persoonlijk. In de collectie is een goede mix van uiteenlopende stijlen zodat er een passend wandkleed is voor ieder interieur. Van landelijk tot modern en van bohemian tot industrieel.

Urban Cotton
Urban Cotton is ontstaan in Amsterdam Noord en is een platform voor creatief talent. Ze bieden een unieke collectie met o.a. wandkleden die te vinden zijn bij Pure Wood. Met de designs van Urban Cotton creëer je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest of werkt. Al de werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. Doordat de creatievelingen de artistieke vrijheid krijgen, zijn ze in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design een handtekening van de ontwerper. De collectie is divers en varieert in vorm van samenwerking met de designer, maar ook in materiaal- en kleurgebruik. Alle kunstwerken gaan gepaard met een Certificaat van Echtheid. Dit certificaat staat voor kwaliteit en garandeert dat er niet meer edities zijn ontwikkeld dan aangegeven.

Ben je benieuwd naar deze wandkleden? Kom dan vooral langs in onze winkel bij Whoon Oisterwijk of bekijk hier de uitgebreide collectie Urban Cotton wandkleden. De wandkleden worden geleverd in mooie dozen waardoor ze goed beschermt zijn, maar hierdoor ontstaan er wel vouwen in de kleden. Dat is geen probleem want je kunt de wandkleden gewoon strijken. Ook bevestig je het wandkleed gemakkelijk aan je muur. Aan de bovenzijde van ieder wandkleed zit een tunnel waar je door middel van bijvoorbeeld een gordijnroede je nieuwe wanddecoratie mee kunt op te hangen. Deze roedes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en afmetingen. Je kan ook kiezen voor een platte lat van hout of aluminium.

[easy-image-collage id=19516]