De voordelen van zijden bloemen

Allium-green

Bloemen en planten in huis maken een interieur extra gezellig. Maar wanneer je verse bloemen niet lang blijven staan én je hebt geen groene vingers om je planten in leven te houden, moet je iets anders gaan verzinnen voor net dat beetje extra. En wij bij Pure Wood hebben de oplossing. Een sfeervol ingericht huis maak je pas écht af als je het gezellig maakt met bloemen en planten. Dus daarom gaan wij voor zijden bloemen!

Zijden bloemen heeft zijn naam al honderden jaren geleden gekregen toen de bloemen ook nog écht van zijden werden gemaakt. Inmiddels worden zijden bloemen van kunststofvezels gemaakt, maar de naam zijden bloemen blijft nog steeds bestaan en houden we in ere.

[easy-image-collage id=21884]

Van links naar rechts: Allium Groen, Sneeuwbal tak en Protea Repens.

Hoge kwaliteit bloemen

Het oorspronkelijke zijden is een zeer zachte maar sterke stof. Hierdoor zijn deze bloemen al sinds jaar en dag bloemen van hoge kwaliteit. Maar de laatste jaren worden zijden bloemen gemaakt van kunststofvegels. Daarmee is de kwaliteit alleen maar hoger geworden. De bloemen lijken door de kunststofvegels namelijk nog meer levensecht en ze voelen aan als echte exemplaren. Daarnaast is kunststofvezel een stuk goedkoper dan zijden, waardoor deze bloemen de laatste jaren ook nog goedkoper zijn geworden. Want laten we wel eerlijk zijn, je betaalt meer voor een bos zijden bloemen dan voor echte bloemen. Maar daarentegen blijven deze bloemen wel veel langer staan zodat dit toch weer compenseert en je uiteindelijk zelfs goedkoper uit bent.

Natuurlijke uitstraling

Decoratieve bloemen zijn nauwelijks te onderscheiden van echte bloemen en dat komt door de zachte en natuurlijke uitstraling. Nog een voordeel is dat zijden bloemen dus ook veel langer meegaan én dat ze geen onderhoud nodig hebben. Heb je geen groene vingers en vind je het moeilijk om bloemen en planten in leven te laten? Dan zijn zijden bloemen echt de oplossing!

[easy-image-collage id=21880]

Hier te zien: de Magnolia in knop

Ben je benieuwd naar onze collectie bloemen? Krijg online een impressie van onze items of kom de gehele collectie bekijken en voelen in onze winkel in Oisterwijk. We hebben een enorm aanbod zijden bloemen en takken ter decoratie van je interieur!