De mooiste kleuren van deze winter

Room108_19_juni_20182472

De mooiste kleuren van deze winter

Wil je jouw interieur winterproof maken door net dat beetje extra gezelligheid in huis te creëren voor de koude en donkere herfst- en winterdagen? Dan hebben wij een aantal tips voor je. Door een paar extra elementen (en vooral: kleuren) toe te voegen, zit jij er lekker warmpjes en gezellig bij deze winter. Maar wel op een stijlvolle manier. En daarom vertellen wij je in deze blog graag de mooiste trendkleuren van dit seizoen.

Uiteraard kunnen de warme kussens, fluffy plaids en extra kaarshouders weer tevoorschijn komen. Daarmee creëer je direct een warme, wintersfeer. Maar als je het nu toevoegt in de juiste kleuren van dit seizoen, is je interieur deze winter direct helemaal trendy!

Natuurlijke materialen
In de basis van een interieur zien we veel hout en natuurlijke materialen. Dit is de ideale basis omdat je veel kleuren hiermee kunt combineren en het een gezellige sfeer uitstraalt. Vooral voor de kleuren van dit seizoen is dit de ideale basis.

Warme tinten
Deze winter zien we veel donkere, warme tinten terugkomen. Vooral donkergroen en donkerrood zijn prachtige donkere kleuren om toe te voegen aan je basis interieur. Het straalt rust uit en maakt gezellig. Wil je net dat beetje extra? Kies dan voor de winterse trendkleur koper in combinatie met okergeel. Helemaal van nu en deze kleuren geven extra sfeer in je huis.

[easy-image-collage id=20498]

Goud
Één van de meest gebruikte kleuren deze winter als het gaat om decoratie van je huis is de kleur goud. Met de kleur goud krijg je toch net die extra zonnestraal in je huis die je toch mist in de winter. Alleen het sleutelwoord bij deze kleur is: subtiel. Gouden elementen moet je subtiel toevoegen aan je interieur, wil het niet té worden. Kies een paar eyecatchers uit zodat deze extra de aandacht krijgen deze winter.

[easy-image-collage id=20497]

Kom langs bij PureWood om de gehele collectie woonaccessoires te bekijken en kies jouw favoriete seizoenskleuro om mee te decoreren. Onze interieurstylisten helpen je graag met jouw interieur winterproof maken!