Creëer het vakantiegevoel in huis

vakantiegevoel in huis

De zomer is officieel gestart. Tijd voor het ultieme vakantiegevoel! Wil jij het vakantiegevoel ook in huis creëren? Dan kan dat heel gemakkelijk. Lees hier onze tips!

SOUVENIRS

Wij houden van een uniek en bijzonder interieur en souvenirs kunnen daardoor ook haast niet ontbreken. Naast souvenirs kun je ook eens rondkijken voor échte leuke items voor thuis op jouw vakantiebestemming. Ga je echter niet op vakantie? Dan hebben wij ook nog bijzondere producten uit verre landen als bijvoorbeeld Bali. Van lampen, totums tot windlichten. Er zijn vaak allerlei mooie spullen die je prachtig in de woonkamer of keuken kunt zetten. Zo verzamel je allerlei spullen in huis met een eigen verhaal en dat maakt jouw interieur erg bijzonder. Een gave manier om al deze spulletjes te decoreren, is door ze te plaatsen op de wandplanken van Shelf-it. Met deze teakhouten planken met metalen frame kun je eindeloos variëren én je kunt er al jouw bijzondere decoratieve items op laten pronken!

UNIEKE ITEMS

Is je huis ingericht in een vintage, bohemian of brocante stijl? Dan heb je geluk, want wij hebben veel leuke items die perfect passen in deze woonstijlen waarbij je nóg meer het vakantiegevoel in huis creëert. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vintage reiskoffer, een oud luik of zitmeubelen van rotan, gecombineerd met een grinder tafeltje uit India of een grote unieke kast uit Indonesië. Maak het geheel af met tropische planten en bloemen of met zijden bloemen.

PRINTS EN KLEUR

Wie bijvoorbeeld al eens op Ibiza is geweest, weet hoe fijn de sfeer daar is door het gebruik van veel kleur en vrolijke patronen. Maak hier niet alleen binnen gebruik van, maar trek het door naar buiten. Met mooie jute poefen, jute vloerkleden of unieke verweerde houten bankjes. Maak het af met kussens in vrolijke kleuren en je hebt een heerlijk ontspannen vakantiegevoel thuis. Een plekje waar je helemaal tot rust kan komen!

 

Ben jij nog op zoek naar gave items om het vakantiegevoel in huis te halen? Bekijk hier de collectie woonaccessoires of klik hier voor kussens & textiel.

[thrive_leads id=’47773′]