Creëer de Ibiza sfeer in je huis

ibiza pure wood

Zodra het zonnetje gaat schijnen, wordt de Ibiza woonstijl steeds populairder. Niet alleen in huis, maar ook onder de veranda! Het zijn vaak lichte interieurs waarin veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, opvallende accenten en naturel accessoires. In deze woonstijl zijn een aantal items die niet mogen ontbreken. Ben jij benieuwd welke dit zijn?

Met de Ibiza woonstijl geniet je van het ontspannen vakantiegevoel in eigen huis. De rustige basis met kleurrijke details geven je interieur een vrolijke en gezellige uitstraling. Ben jij gek op het eindeloos combineren van verschillende accessoires, vloerkleden en kussentjes? Dan past deze woonstijl vast bij jou. Voor een Ibiza woonstijl combineren we veel natuurlijke materialen met opvallende accenten voor een echt happy island gevoel. Wil jij dit ook bereiken? Dan mogen de volgende items mogen niet ontbreken!

1. LICHT KLEURENPALET

Voor de basis is een licht kleurenpalet erg belangrijk. Wanneer je de basis rustig houdt met veel wit en natureltinten kun je vanuit daar de combinatie maken met verschillende kleurtinten en prints. Voeg vervolgens gave vloerkleden, kussens en schilderijen toe en leg kleedjes over de bank. Het samenkomen van een witte basis, diverse natureltinten en kleurrijke accessoires zorgt voor een ultiem Ibiza interieur!

2. VINTAGE MEUBELS

In de Ibiza woonstijl kunnen meubels met een vintage uitstraling zeker niet ontbreken. Onze uitgebreide collectie bestaat uit een groot deel unieke meubels uit Indonesië of India. Ze zijn vaak nog in oude staat waardoor de meubels een eigen unieke uitstraling hebben. Kies voor houten meubels met een mooi licht kleurtje zodat ze precies passen bij jouw woonstijl.

3. NATUURLIJKE MATERIALEN

In jouw Ibiza-interieur mogen natuurlijke materialen niet ontbreken. Denk dan ook aan het aankleden van je huis met prachtige wandhangers van zeegras, leuke houten terrasstoelen, gevlochten plantenhangers maar ook aan rotan krukjes, manden of juist rotan lampen. Je kunt je woonkamer ook afmaken met een leuk wollen of jute vloerkleed! Zo haal je heel gemakkelijk een beetje Ibiza in huis.

4. DE FINISHING TOUCH

Houd je van veel accessoires en hebbedingetjes in huis? Dan kun je tot slot lekker gaan mixen en matchen met houtplankjes, kandelaren, schilderijen en lantarens. Potten en vazen in terracotta kleuren, etnische maskers, schelpenkransen, beschilderde schalen etc. Hierna ben je helemaal klaar om te genieten van jouw Ibiza woonhuis!

 

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan hier onze pagina met volop Ibiza items of lees onze blog over het creëren van Ibiza tuin!