Creatieve manieren om een oude kist in je interieur te gebruiken

oude-kist-in-interieur

Een oude kist hoeft niet alleen als opbergmiddel te dienen. Een kist kan ook een geweldig decoratief item in jouw interieur zijn! Wij hebben een aantal creatieve manieren wat je met deze authentieke kisten kunt doen. Benieuwd? Laat je dan inspireren!

[easy-image-collage id=35762]

ALS DEKENKIST OF NACHTKASTJE

Geef jouw slaapkamer een stoer uiterlijk en zet een oude kist aan het voeteinde van je bed. Hier kun je al jouw dekens, sierkussens en plaids en ander beddengoed in leggen. Leg vervolgens een zacht vachtje op de kist om te spelen met verschillende texturen. Naast dat de kist dan als dekenkist dient, heb je ook een extra zitplek zodat jij bijvoorbeeld gemakkelijk je schoenen aan kunt trekken! Wanneer de kist niet zo groot is, kan hij ook als nachtkastje dienen. Maak de slaapkamer af met een paar vintage kussens om een unieke uitstraling te creëren!

ALS SALONTAFEL OF TV-MEUBEL

Wanneer je een grote oude houten kist hebt die niet al te hoog is, kan hij super goed als salontafel of misschien zelfs wel als tv-meubel in de woonkamer dienen. Hoe uniek is dat! Een kist met dezelfde kleuren en accenten als de rest van de ruimte is mooi, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor contrasterende accenten. Een mooie donkere houten kist valt namelijk echt op in een licht interieur met wittinten en pastelkleuren!

ALS BIJZETTAFEL

Naast dat je dit stoere item als salontafel gebruikt, kun je er ook voor kiezen om hem te gebruiken als bijzettafel (wanneer deze afmeting goed is). Decoreer de kist dan bijvoorbeeld met een plantje, een fotolijstje of wat andere leuke accessoires.

ALS GANGKAST

Tot slot kun je de kist gebruiken als kast in de gang. Het is een super stijlvol item én praktisch! Waarom? De kist is ideaal om al jouw schoenen in op te bergen!

Nog op zoek naar unieke kisten? Bekijk dan hier onze collectie! Het leukste: de kisten komen uit alle hoeken van de wereld!

[thrive_leads id=’47773′]