Collectie Madam Stoltz bij Pure Wood

Collectie-Madam-Stoltz-bij-Pure-Wood

Pure Wood heeft een groot aanbod woonaccessoires en klein meubelen van het merk Madam Stoltz. Ben je op zoek naar een nieuwe wandlamp, vazen, kandelaren of een mooi wandkleed? Madam Stoltz heeft een inspirerend aanbod, maar waar staat het merk voor? Pure Wood zet dit merk deze week in de spotlights!

[easy-image-collage id=23231]

Op de foto: Vaas keramiek Terra, Palm candle holder en Cactus vaas

MADAM STOLTZ

Madam Stoltz is gespecialiseerd in interieur decoratie. Van textiel, industriële meubels en lampen tot praktische accessoires en gezellige must-haves. De naam Madam Stoltz is bedacht bij een reis door het land India door Pernille Stoltz. De Indiase mensen noemden haar ‘Madam’. In 1995 gebruikte ze de naam Madam Stoltz voor het eerst bij een opening van een nieuwe winkel en vanaf die periode is de naam gevestigd.

Pernille Stoltz is de eigenaresse van het merk in partnerschap met haar man Peter Bundgaard. Pernille is de designer en verantwoordelijk voor contacten met het buitenland. Peter houdt de logistiek en financiën bij.

Madam Stoltz heeft producten die in India geproduceerd worden en zijn geinspireerd door de vele reizen die de eigenaresse in India heeft gemaakt. Deze impressies neemt ze mee naar het hoofkantoor in Bornholm. Een plaats waar veel artiesten en ambachtslieden werken en hun creaties maken. Het contrast binnen Bornholm en India zijn enorm. Deze twee gemixt vormen een leuke cocktail, aldus Pernille Stoltz.

[easy-image-collage id=23230]

COLLECTIE

POEF

Plof lekker neer op deze leuk poef en geef extra pit aan je interieur. De kleuren zwart, camel en paprika zijn prachtig samen. De poef past ongetwijfeld in meerdere interieurstijlen.

VAZEN

Madam Stoltz heeft een leuke collectie vazen met een gezicht op de voorzijde. Echte eye-catchers en kenmerkend voor het merk. Fleur de vazen op met een kamerplant en zet hem op een mooie eettafel of salontafel. Door de kamerplanten lijkt het net alsof de vaas een trendy kapsel heeft.

WANDKLEED / VLOERKLEED ZEEGRAS

Een populaire keuze is het wandkleed naturel. Dit wandkleed is gemaakt van zeegras en een mooie toevoeging in jouw interieur. Ben je op zoek naar een vloerkleed? Er is ook een vloerkleed uitgebracht in dezelfde lijn als dit wandkleed. Het is gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk zeegras en katoen. Zeegras is een ontzettend stevig materiaal. Daarnaast is het duurzaam en milieubewust. Het kleed heeft een prachtige ecru kleur die perfect te combineren is met andere lichte kleuren.

WANDLAMP

Een bijzondere wandlamp is de Wall lamp van Madam Stoltz. Een metaal zwarte wandlamp met een rechthoekig frame. Het peertje hangt in het midden.

Benieuwd naar de rest van de collectie? Bekijk hier alle producten van Madam Stoltz.