Breng Ibiza naar Nederland met deze items!

Breng Ibiza naar Nederland met deze items!

Helaas wordt de vakantie nog even voor ons uitgesteld. Maar wie zegt dat je het vakantiegevoel nu niet naar Nederland kunt halen? Wij hebben een unieke selectie gemaakt met items waarmee jij het Ibiza gevoel in jouw interieur creëert!

slabestek schelp indra

1. BESTEK SCHELP INDRA

Ga lekker buiten tafelen en maak het extra gezellig met dit beachy slabestek. Dit slabestek hoort bij de Indra serie en bestaat uit opscheplepels, slabestek, messen, lepels, vorken, gebaksvorkjes, theelepels en botermesjes. Als je met dit bestek de tafel dekt, ben je helemaal in de Ibiza stijl!

2. SCHAAL MANGO MEGAN

Ben jij nog op zoek naar mooie schaaltjes? Dan zijn deze schaaltjes met een combinatie van emaille met mangohout echt iets voor jou! Deze combinatie is uniek waardoor je echt iets vernieuwends in huis haalt. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek die gesmolten glaspoeder tot een glanzende finish omzet, waardoor een harde finish ontstaat. Deze schaaltjes staan super leuk in de keuken ter decoratie, maar zijn ook bestand tegen voedsel.

etagere megan
Madam stoltz bamboe barkruk

3. MADAM STOLTZ BAMBOE BARKRUK

Ben jij nog op zoek naar een stijlvolle barkruk? Deze barkruk van Madam Stoltz is prachtig en je creëert een heerlijke bohemian / Ibiza sfeer in huis!

4. MADAM STOLTZ WANDDECORATIE ZEEGRAS NATUREL

De Ibiza woonstijl is niet compleet zonder wanddecoratie van zeegras. Deze wanddecoratie is handgemaakt en daardoor uniek. Door het gebruik van natuurlijke materialen en naturel kleuren zoals bij zeegras, bamboe en jute past deze wandhanger perfect in een Ibiza sfeertje.

Wanddecoratie zeegras Madam Stoltz 2
Hanglamp rotan debby

5. HANGLAMP ROTAN DEBBY

Deze stijlvolle hanglamp zorgt voor een vrolijke, zomerse sfeer in huis. De hanglamp is gemaakt van rotan en is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Het is een prachtige hanglamp die veel sfeer geeft in jouw interieur!

Ben jij nog op zoek naar zomerse Ibiza items? Bekijk dan onze Ibiza pagina vol leuke items en woonideeën of lees onze blog over het creëren van een Ibiza tuin!

[thrive_leads id=’47773′]