5 ideeën voor meer kerst in huis

Vogels-uitgelichte-afbeelding

We hebben er al even naar uit gekeken, de kerst. Het huis wordt opgefleurd met kerstbomen en kerstdecoraties en de gezellige sfeer hangt in de lucht. Pure Wood heeft nog enkele ideeën voor meer kerst in huis. Want met kerst hoeven we niet alleen te denken aan zilveren en gouden kerstballen, een wit tafelkleed en rode servetjes met gouden sterren. Er zijn nog veel meer manieren om het huis gezellig aan te kleden!

Vogel kerst

GOUD EN NATUURLIJKE MATERIALEN

Goud is dit jaar helemaal in voor kerst. Gouden sfeerlichten, gouden kerststerren of een kersttafel gedekt met goud bestek. Goud is niet de enige kleur deze kerst, er wordt flink gecombineerd met metallics. Denk aan oker, zilver en rosé. Dit creëert een klassieke en stijlvolle uitstraling en zorgt voor een warme kerst. Combineer deze metallics met natuurlijke materialen als hout, touw, vachtjes, wol, bamboe, fake fur en accenten van dennentakken of zijden bloemen. Onder het mom van less is more zien we kleine kerstbomen van hout, decoratieve dierenskulls en gouden ornamenten. Bij subtiel gebruik van deze elementen kun je zelfs deze decoratie de hele winter laten staan.

NOSTALGIE

Tijdens de kerstdagen maken we nieuwe herinneringen met elkaar, maar halen we ook oude herinneringen op. Pure Wood gaat voor dit warme gevoel van nostalgie. Door design accessoires te mixen met vintage elementen. Handgemaakte decoraties, natuurlijke materialen en warme kleuren maken jouw kerst extra gezellig. Ga voor een serviesgoed gemaakt van natuurlijke materialen. Warme aardetinten en mosgroen, gecombineerd met goud of zilver zorgen voor een chique accent.

KANDELAARS EN KAARSHOUDERS

Ook op het gebied van sfeerverlichting kiest Pure Wood dit jaar voor gouden en bronzen accenten voor een echt feestgevoel. Zet verschillende kandelaren of windlichten bij elkaar op een bijzettafel en maak het plaatje compleet met wat dennenappels en takken vol besjes.

VELVET

Ga voor een elegante kerst met sfeervolle materialen zoals velvet, messing en nikkel. Een mix van aardse materialen met feestelijke glitters en subtiele gouden details. Dit is een leuke manier om de kerstdecoratie met een modern interieur te combineren. Vrolijk de boel op met gouden pauwen in de kerstboom.

HAAL BUITEN NAAR BINNEN

We eten gezonder, leven groen en decoreren groener dan ooit. Deze groene trend zet zich voort naar de feestdagen. Haal buiten naar binnen met natuurlijke (groene) kerstdecoratie. Combineer dit groen met een rijk gedekte tafel. Maak weelderige boeketten in groene en rode tinten van zijden bloemen. Denk voor de uitvoering aan velvet stof, veren, chique servies en aan kleurtonen zoals aubergine, bordeaux rood, turkoois, warm beige en goud.

 

Geïnspireerd geraakt door dit artikel? Bekijk alle woonaccessoires van Pure Woord voor een sfeervolle en warme kerst.